Nemokami skelbimai
Šiuo metu paskelbta 15978
Paieškos frazė
Paskelbta 2017 Gegužės 25, 07:54| Peržiūrų skaičius 1570

MAN T200

Kaina: 1 999,00 EUR
MAN T200 yra naujausias diagnostikos prietaisas skirtas MAN sunkvežimiams, kitoms transporto priemonėms ir MAN varikliams.

MAN T200 išsiskiria tuo, jog yra suderinamas su naujausia MAN produkcija, nes palaiko CAN tipo diagnostikos sistemas.

MAN CATS II yra netinkamas aptarnauti naujesnę MAN techniką nes šis prietaisas nesuderinamas su CAN tipo diagnostikos sistemomis, o T200 palaiko ne tik CAN sistemas, bet ir senesnes diagnostikos sistemas bei protokolus. Šis prietaisas idealiai tinka dideliems MAN technikos priežiūros centrams, tiek mažoms dirbtuvėms ar servisams. Šiuo prietaisu galite aptarnauti sunkvežimius, autobusus, statybinę techniką, karinę techniką.

MAN T200 funkcijos:
• Diagnostikos klaidų nuskaitymas, analizė ir trynimas;
• Elektroninių modulių aktyvavimas, testavimas;
• Hidraulinių modulių aktyvavimas, testavimas;
• Pneumatinių modulių aktyvavimas, testavimas;
• Visų prieinamų sistemų monitoringas, parametrų stebėjimas;
• Elektros grandinių diagramos ir informacija.
Kontaktai
Vardas:
Baltic diagnostic
El. pašto adresas:
Telefonas:
+37064806806
Komentarai
Komentarų nėra.

Kiti šios kategorijos skelbimai

Elektroninių parduotuvių kūrimas
100 EUR
Elektroninių parduotuvių kūrimas ir iškėlimas google paieškoje. Prestashop Turinio valdymo sistema. Bazine seo optimizacija, visos būtinos el
Apskaitos programa eva - prekybai, gamybai, servisui
200 EUR
EVA-apskaita tai prekybos, gamybos, autoserviso, IT servisui ir sandėlio valdymo programa, skirta vidutinės ar mažesnėms įmonėms. Pagrindiniai program
Internetinės svetainės
Sutartinė
Kuriame įvairius tinklalapius atsižvelgdami į Jūsų poreikius. Ar tai bus Jūsų asmeninis portfolio, tinklaraštis, produktų katalogas ar
Logotipų kūrimas, maketavimas
Sutartinė
Logotipų kūrimas, vizitinių maketavimas - Pigus ir greitas bukletų, skrajučių, vizitinių, knygų, žurnalų maketavimas ir paruošimas spaudai; - Fotograf
Parduodu Windows 10 11 Pro office 2019 2021 professional plus cd key raktus
10 EUR
Parduodu Windows 10/11 Pro /office 2019/2021 professional plus cd key raktus Dirbame per šventes / savaitgaliais Windows 11 pro cd key raktas : 12 Win
Svetainių kūrimas, priežiūra, maketavimas
Sutartinė
Svetainių kūrimas, priežiūra (sprendimai vystant projektus). - Nuotraukų galerijos - Produktų katalogai - Patogus administravimas - Logotipų, skrajuči
VR įrangos nuoma
35 EUR
Išsinuomok virtualios realybės įrangą į namus ir paversk savo kambarį - žaidimų kambariu! Tai puiki pramoga paįvairinti žaidimų vakarui su
Interneto svetainių ir el. parduotuvių kūrimas, SEO paslaugos
1 EUR
Internetinės svetainės: portalai, pažinčių ir skelbimų svetainės, socialiniai tinklai, svetainių pritaikymas mobiliesiems įrenginiams. *